Noordoosterlocaalspoorweg-Maatschappij

Home Inhoud Terug
Contact

Gezocht, wie helpt ?

Gewijzigd: l:24-05-2024

Algemeen

De auteur van deze website is opzoek naar de volgende boeken, tijdschriften en documenten. Wie heeft een van deze items in zijn bezit en wil deze tegen een prima vergoeding afstaan. Daarnaast ben ik zeer geïnteresseerd in originele ansichtkaarten, foto's (periode 1900 - 1960), documenten, krantenknipsels, treinkaartjes en andere zaken die betrekking hebben op de NOLS en haar opvolgers. Heeft u dergelijke spullen in uw bezit en wilt u ze aan mij afstaan tegen een marktconforme vergoeding, neem dan contact met mij op. Bij voorbaat heel hartelijk dank.

Tevens zou ik graag kopieën of scans ontvangen van oude dienstregelingen (1903 - 1955) van de NOLS-lijnen, zoals die gepubliceerd zijn in de spoorboekjes van de Staatsspoorwegen en later de Nederlandse Spoorwegen, om daarmee het overzicht van het aantal treinen per traject per jaar mee af te kunnen maken.

Uw reactie kunt u sturen naar: webmaster@nols-maatschappij.info. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld.

Boeken, tijdschriften en documenten


Vragen

Om de historie van de NOLS nog verder te verbeteren. Heeft de auteur van deze website een aantal vragen waarop hij het antwoord zelf niet heeft kunnen vinden. Wie van de lezers weet het wel?

Uw antwoord kunt u sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.